Artikel in ForYou Magazine
21 maart 2020 in Nieuws

Een tijd geleden werd ik gebeld door de For You. Dit is een gratis magazine wat overal ligt, bijvoorbeeld bij Deen, of bij je huisarts, schoonheidsspecialiste of je gewichtsconsulente. Er staan altijd diverse leuke en informatieve artikelen in, geschreven door ondernemers uit de buurt. Ik vond het dan ook een eer om hier met mijn artikel in te mogen staan. In het artikel vertel ik mijn missie en passie voor mijn werk en leg uit mijn werkwijze uit. Hieronder kan je het lezen….

 

Voel jij je al tijden futloos, heb je stress en ben je niet blij met je spiegelbeeld? Wil je gezonder gaan leven, kilo’s kwijtraken en meer gaan bewegen en ontspannen? Stop dan met diëten en start met gezond genieten!


Om lekker in je vel te zitten, is het belangrijk om te werken aan een goede basis. Daarbij zijn gezonde voeding en voldoende beweging van essentieel belang! Overgewicht en weinig bewegen vergroten de kans op diabetes mellitus type 2 en op hart- en vaatziekten. Om af te vallen, is het noodzakelijk dat je gezonder gaat eten en meer beweegt.


Personal coaching

Lukt dit je niet alleen? Ben jij op zoek naar een motivator, zekerheid in je voeding en of zoek jij dat steuntje in de rug of een stok achter de deur? Ik kan jou helpen! Door mijn 1-op-1 personal coaching op het gebied van voeding en lifestyle breng ik weer zekerheid in je leven. Je hoeft niet meer te twijfelen of dat wat je eet werkelijk goed is of gezond. Je leert te luisteren naar je lichaam en je bent meer ontspannen.


Coachingstraject

Voorafgaand aan het intakegesprek vraag ik jou om een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Dit dagboek bespreken we in het intakegesprek. Ook kijken we samen hoe jouw dagelijks leven eruitziet. Je gewicht en taille-omtrek worden gemeten en we stellen gezamenlijk je doelen op. Hierna ga je gelijk aan de slag, met het op maat gemaakt coachingstraject. We hebben dagelijks contact via WhatsApp over de voortgang, en je geeft mij dagelijks jouw voeding door, met als doel jou bewust te maken van wat je eet per dag. Wanneer doe je de boodschappen en kook je, of is het beter om je maaltijden een paar dagen van tevoren al te koken? Ik coach je in de planning en voorbereiding hiervan. Regelmatig ontvang je een mailtje met leuke artikelen of tips en adviezen. Tevens motiveer ik je om meer te bewegen.

Wekelijks is er een evaluatiegesprek waarin je wordt gewogen en we je doelen nagaan. Na de eerste maand ga je zelf je voeding bedenken en plannen. Je koppelt dit nog terug naar mij. Samen werken we aan je doelen.


Na 4 maanden ben je kilo’s afgevallen en kun je de belangrijke keuzes omtrent voeding en lifestyle zelf maken, omdat je je nu bewust bent van wat je eet en wat er werkt voor jou.


https://www.foryoumagazine.nl/stop-dieten-start-gezond-genieten/?zoeken=stop%20met%20dieten%20en%20start%20met%20gezond%20genie


Deel dit verhaal
Terug naar overzicht