Groenten Ovenschotel
20 maart 2020 in Voeding

HOOFDGERECHT | 30 MINUTEN | 4 PERSONEN


Wat heb je nodig:


Hoe maak je het?

Nadat je een klein beetje olie in de pan warm hebt laten worden, bak je het vlees in de pan bruin. Je kan er ook voor kiezen geheel vegetarisch te koken en het vlees achterwege te laten!

Voeg het teentje knoflook toe en daarna de tomaten die al in stukje gesneden zijn. Dit laat je even 10 minuten sudderen.

OH JA! vergeet de oven niet aan te zetten, zet hem op 180 graden. De oven is warm als je helemaal klaar bent…

Ondertussen kook je de groenten beet-gaar, niet te lang koken, want het gaat nog de oven in natuurlijk en alle lekkere smaken willen we juist behouden en niet kapot koken. En je kookte de aardappelen tot de goed gaar zijn.

Als het goed is ruikt het nu al heerlijk in je huis, naar alle verse producten!

Als je de groenten hebt afgegoten, kunnen ze bij het tomaten-vlees prutje en roer je alles goed om. Je kruid alles met de italiaanse groenten.

Je schept nu alles in een grote ovenschaal en je maakt de puree lekker smeuig, zodat je het netjes over de groenten kunt strijken.

Je maakt alles af, door er wat 30+ geraspte kaas overheen te doen en wat pijnboompitjes.

Hup de opgewarmde oven in, voor 20 minuten!


IK weet zeker dat jij en je gezin hier met smaak van zullen eten


EET SMAKELIJK


Deel dit verhaal
Terug naar overzicht