Yvonne is 13kg lichter in 17 weken tijd
22 maart 2020 in Nieuws , Recensie

Ik ben zo ontzettend trots op Yvonne. Ze is een klant van me en ze beëindigde begin december met veel succes haar coaching.

Ze was namelijk in 3 maanden tijd, meer dan 10 kilo afgevallen

En ze gaat nu ook zonder mijn dagelijkse coaching, nog steeds erg goed. Want inmiddels is ze al 13 kilo afgevallen en ze gaat door!

Het kost haar totaal geen moeite. Het is nu haar vaste healthy lifestyle .


Lees hier haar verhaal :

"Yvonne: het roer moest om, maar hoe?


In augustus ging ik op zoek naar een voedingsconsulent en al snel kwam ik de Facebook pagina tegen van B Fit & Healthy by Rachelle. Via haar website kreeg ik meer informatie over haar werkwijze. Ik was op zoek naar iemand die mij kon adviseren over gezondere keuzes. Nu inmiddels 17 weken verder ben ik 13 kg lichter. En het mooie is, dit voelt niet als een dieet! Door bewustere keuzes te maken en het vooraf plannen van je weekmenu eten wij nu veel meer groenten en minder “snelle” ongezonde maaltijden. Eenvoudig vol te houden, en niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin. Het is altijd makkelijker om samen het roer om te gooien.

Door de dagelijkse begeleiding krijgt Rachelle snel gevoel op je valkuilen, keuzes en bewegingspatroon.


Ik kan B Fit & Healthy by Rachelle aanbevelen aan een ieder die gewicht wil verliezen. Het werkt!"

Deel dit verhaal
Terug naar overzicht