Over mij

ik ben Rachelle Schulmeister-de Letter en ik ben oprichtster van B-Fit & Healthy. 


Na mijn zwangerschappen was ik voor mijn doen flink wat kilo’s aangekomen. “De broeken die ik voor mijn zwangerschappen aankon, bleven maar in de kast hangen, zo frustrerend!” 


Toen ik aan krachttraining begon te doen, 3x per week toen lukte het me om wat kilo’s af te vallen! Whow wat voelde dat goed.

Langzaamaan had ik mijn lifestyle verandert, ook al had ik 2 hele jonge kinderen. 


Door mijn opleidingen voor voedingsdeskundige en gewichtsconsulente kwam ik erachter dat ik mijn voeding nog beter kon aanpassen aan mijn lifestyle. Ik ging gezonder en bewuster eten, zonder te lijnen of een hype-dieet te volgen. De laatste hardnekkige kilootjes vlogen er toen ook af!

Sindsdien ben ik heel stabiel in mijn gewicht, terwijl ik echt wel van een wijntje en een kaasje kan genieten! Elke dag ben ik blij met mijn spiegelbeeld.


Dat gun ik jou ook, laat mij je helpen! Je krijgt een slank, fit & healthy lichaam en mindset.


Als personal Healthcoach help ik jou onder andere bij het afvallen in gewicht, zodat je weer fit bent en strakker in je vel gaat zitten. Tevens krijg je weer het vertrouwen terug in je voeding.


Ik breng jou naar een hoger level, zowel fysiek als mentaal. Met mijn 1-op 1 personal coaching, val jij jouw gewenst aantal kilo’s af en leer jij jezelf een gezonde lifestyle aan, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Nooit meer dat ge-jo-jo in gewicht!


Binnen 16 weken heb jij jouw doel behaald en voel jij je fit & healthy, je wilt nooit meer anders. Je hebt nieuwe gewoontes ontwikkeld in een hele nieuwe lifestyle, waarbij gezonde voeding en beweging erg belangrijk voor je zijn.


Het gehele proces sta ik als jouw personal coach naast je, ik ben jouw steuntje in de rug in moeilijke tijden en we vieren ook samen jouw successen!

Wil je weer veel energie hebben en tijd overhouden voor leuke dingen? En ein-de-lijk je doelen bereiken.

Kijk dan snel verder op mijn website en ontdekt, hoe jij de meest fitte en gezonde versie van jezelf word!


“Elke dag ben ik bezig met mijn droom/missie – mensen helpen om gelukkig, fit & healthy te zijn. Ik word hier gelukkig van en geeft me heel veel energie en voldoening.


Ik laat jou gezonde, bewuste keuzes maken ten aanzien van voeding en lifestyle. Zodat je weer fit en gelukkig door het leven gaat!

Gezond genieten, dat is wat ik stimuleer en altijd motiveer. En dat doe ik door JOU te laten ontdekken wat er werkt voor JOU!

Wanneer je afvalt vanuit het standpunt gezond genieten, dan voelt het natuurlijk aan en zal het proces in een stroomversnelling geraken. Dit omdat het persoonlijk op jou is afgestemd en jij doet wat werkt voor jou!


Mijn motto is “stop met diëten en start met gezond genieten”.


Omdat ik mijzelf een fitte & healthy lifestyle heb aangeleerd, weet ik de uitdagingen die met het proces gepaard gaan. Mijn eigen ervaringen, gebruik ik in de coaching van mijn klanten.


Liefs,


Rachelle


I am a lifechanger

Als MENS


Na mijn bevallingen was ik voor mijn doen te zwaar. IK voelde me er niet happy bij. Van alles had ik geprobeerd, maar niks werkte echt. Er was weinig tijd door de 2 kleine kinderen en ik had me er bijna al bij neergelegd, dat ik dan maar wat zwaarder door het leven ging. Tot ik ergens las dat krachttraining in combinatie met gezonde voeding de oplossing was. Baat het niet schaadt het niet dacht ik….IK GA ERVOOR!


De 5 kilo die ik te zwaar was vlogen er binnen een half jaar af. En tot de dag van vandaag ben ik niks meer aangekomen in gewicht, ik ga steeds strakker in mn vel gaan zitten ! Op de vakantie kan ik lekker in bikini achter de kinderen aanrennen, echt heerlijk! Krachttraining is echt een hobby en uitlaatklep geworden. Er is in mijn ogen niks mooiers dan jezelf uit te dagen in de sportschool met de gewichten en te zien dat je keer op keer sterker word.


Koken, bakken en het ontdekken en uitproberen van nieuwe recepten, zijn ook hobby’s van me. Je ziet op mijn website regelmatig lekkere recepten en tips langskomen, die ik natuurlijk altijd eerst zelf heb getest! Voorbeelden zijn een zwarte bonen brownie, carrotcake, visrolletjes uit de oven of een linzenpasta.


Wil je meer over mij persoonlijk te weten komen klik dan op deze link

Als COACH


Coach ik al geruime tijd klanten in hun proces. Ik help ze in hun bewustwording en leer ze verantwoorde keuzes te maken in voeding, training, herstel en gedrag.

Als gewichtsconsulente school ik me jaarlijks bij, voor mijn BGN registratie behaal ik nascholingspunten. Dit om van de actuele laatste informatie en ontwikkelingen op de hoogte te zijn.


Binnenkort start ik met een NLP-opleiding, het leert me om sterker en krachtiger in mijn leven te staan en mijn communicatie vaardigheden aan te scherpen zodat ik letterlijk contact met iedereen kan maken. Het tilt mijn communicatie mijn mijn klanten naar een hoger level!


Als coach ben ik

 • doelgericht
 • betrokken
 • stimulerend
 • motiverend
 • eerlijk


Met al heel veel tevreden klanten en mooie resultaten ben je verzekerd van een coach die er samen met jou voor gaat!


Het is mijn passie ervoor te zorgen dat JIJ de beste, fitste en gezondste versie van jezelf word!


Vind je het leuk, succes verhalen te lezen van tevreden klanten? klik dan op deze link.


Deze vrouwen hebben hun ervaring met B-Fit&Healthy voor jou opgeschreven.


Ben jij ook op zoek naar de bevestiging en helderheid of jouw voeding goed & gezond is en wil jij iemand die jou op maat coacht op jouw voeding, lifestyle en of training?


Zie je het zitten om samen met mij 1 op 1 aan de slag te gaan, om het beste uit jezelf te halen?!


En een nieuwe lifestyle te creëren waarin goede en gezonde voeding en sporten niet meer weg te denken zijn?!


Wil je een nieuw leven gaan leven? Dan zit je bij mij goed, ik neem je aan de hand mee door dit proces, reik je de nodige tools aan, om jou uiteindelijk los te laten in jouw nieuwe lifestyle! Word weer energiek en gelukkig.Ik heb er zin in!


Liefs Rachelle

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN

 • Voedingsdeskundige
 • Gewichtsconsulente
 • Coaching
 • Emotie eten
 • Voeding en overgang
 • UPW - Unleash The Power Within (Tony Robbins)
 • A Factor (Joseph Mc Lendon III)
 • Voormalig deelnemer en coach bij PBP (Personal Body Plan)
 • dialyseverpleegkundige (2001-2016)
 • urologieverpleegkundige (2000-2001)
 • gediplomeerd A verpleegkundige (2000-2016)