"Ik had dit veel eerder moeten gaan doen!


nu weet ik meer over voeding en wat het met mijn lichaam doet!"


Debby N.

Lotte haar succesverhaal!

3,5 maand terug had ik besloten: ik ga op zoek naar iemand die mijn steuntje in de rug kan zijn op het gebied van gezond eten, de juiste keuzes maken en afvallen. Ik had geen overgewicht, maar ik wilde mij toch wel wat fitter voelen en mijn kleding (die iets strakker begon te zitten) mooi laten vallen. Dus, actie!


Ik kwam op de website van B-Fit and healthy terecht. Eerst was ik eigenlijk een beetje sceptisch: ''ik at toch al gezond? Hoe kon ik dan toch wat afvallen zonder een echt dieet?'' Maar niets was minder waar.


Ik werd gelijk op de eerste afspraak al warm verwelkomd en ik kreeg een duidelijke uitleg van haar aanpak. De eerste maand kreeg ik veel recepten doorgestuurd, dit heeft mij doen inzien hoe je lekker, maar ook koolhydraat arm kunt eten! Het belangrijkste voor mij was ook: Wat kan ik meenemen naar werk in plaats van brood..? Maar ook daar heeft Rachelle goede en lekkere oplossingen voor! Ik maak nu bewuste keuzes, ik denk na over wat ik eet en bereid mijn weekmenu's goed voor: tot in detail.


Mijn doel was om 5.6 kilo af te vallen, nog 0.6 te gaan!


Dus twijfel je of een gewichtsconsulente iets voor je is? Maak gewoon die afspraak bij Rachelle, je krijgt er geen spijt van! Met je eigen doorzettingsvermogen en Rachelle als steun en adviseuse lukt het je zeker.

Ik wilde zo graag een gezonde leefstijl en van mijn suikerverslaving af!


Op 23 februari begon ik aan mijn avontuur bij B-Fit & Healthy.

Ik was best wanhopig!

De intake bij Rachelle was direct al fijn. Ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen. Ik kreeg advies en een fijn weekmenu waarmee ik gelijk aan de slag kon. De gerechten waren lekker en makkelijk. Ik zat meteen in de goede flow.

Halverwege het programma kon ik experimenteren met eigen gemaakte menu’s en daar kreeg ik weer advies bij.

Zo heb ik in 3 maanden mijn nieuwe leefstijl eigen gemaakt!


Inmiddels 14,5 kilo lichter en een veel beter humeur :-)

Rachelle…..eindelijk iemand die mij heeft geholpen! Ik zit nu zoveel beter in mijn vel, door bewust te worden van wat je eet en drinkt in het dagelijkse leven.


Ik heb mijn stoute schoenen aan getrokken en een berichtje gestuurd…. paar dagen later mijn intake gesprek met Rachelle. Ik zag er heel erg tegen op….mijn woorden waren dan ook, ” ik durf niet eens meer in de spiegel te kijken….”.

Na de intake heb ik besloten om te gaan beginnen!

De eerste 4 weken kreeg ik een weekmenu die ik helemaal heb gevolgd….heerlijke gerechten en vrij makkelijk te bereiden.

Elke dag houd je goed contact, want elke dag geef je door wat je eet. Zo word je bewust van wat je eet, het gaat gewoon vanzelf….Ik vond het fijn om iedere week een halfuurtje met Rachelle te zitten, je bespreekt dan de afgelopen week en de doelen voor de komende week. Tevens is het een weeg moment( elke keer zei ik dat ik weer aangekomen was ….niet dus)


In 12 weken tijd heb ik een nieuwe levensstijl gekregen dankzij de goede begeleiding van Rachelle!!!

En het meest fantastische is, dat ik 12.2kg en 15 cm omvang kwijt ben…..wat ben ik blij!!


Heb nog een hele weg te gaan, weet wel het is er ook niet in een week aangekomen dus val ik liever langzaam af met een blijvend resultaat!!!

Voor ik begon had ik hele dag honger door mijn schildklier probleem…inmiddels ben ik daar helemaal vanaf, doordat ik geen snelle suikers meer binnen krijg. En mijn stofwisseling omhoog is gegaan.


Ik zie het niet als een dieet, maar als een life-style verbetering!!!

Bedankt Rachelle, ga vooral door zoals je het nu doet


Maaike.

Deze recensie gaat over mijn jongste klant, een jongen van 13 jaar die ik vorig jaar samen met zijn moeder heb gecoacht op zijn voeding en lifestyle en dat werd een succes!

 

“Wij werden gewezen op Rachelle door een vriend die veel baat bij de ondersteuning van Rachelle had gehad.

 

Daan kampt al vanaf baby zijnde met overgewicht, rond zijn 9de jaar zelfs obesitas.

Via een diëtiste van de Evean al veel goede tips gehad en Daan zijn gewicht werd wat minder maar in de vakanties (als het ritme eruit ging, sportclubjes eens stop hadden) dan vlogen er zomaar weer een paar kilo aan.

Toen Daan 12 jaar was en naar het voorgezet onderwijs ging wilde hij toch echt meer afvallen.

En met de ondersteuning van Rachelle is dat gelukt! Gek genoeg at Daan te weinig was de conclusie (te weinig van de juiste producten).

De ondersteuning van Rachelle werkte voor Daan. Van Rachelle nam Daan de adviezen aan (anders dan dat een puber van zijn moeder zal aannemenJ).

Dit tezamen met de groeispurt die hij heeft gehad maakt hem nu tot een puber die er goed uit ziet en nog belangrijker, een puber met meer zelfvertrouwen.

 

Wat maakt de ondersteuning van Rachelle nu anders?

De persoonlijke coaching die niet op een strenge manier wordt gedaan maar meer als soort van steun in de hele periode (je voelt je gesteund en daardoor lukt het!)

Het indien gewenst dagelijks contact (de bekende stok achter de deur)

De voedingsschema’s die niet ingewikkeld zijn (en anders kan Rachelle je precies vertellen in welke supermarkt je wat kunt halen, nog net niet waar het staatJ)

Voor Daan “de klik” die hij met Rachelle heeft

Het leren anders te gaan eten

 

Het is nu een jaar geleden dat Daan bij Rachelle is geweest maar haar gerechten worden hier nog wekelijks gemaakt.

De afweging om iets te laten (neem ik dat taartje op de verjaardag of wil ik later liever een chipje) is nu eigenlijk 2de natuur geworden.

Af en toe lassen wij hier thuis een Rachelle periode in en gaan we nog wat bewuster kijken naar wat we eten.

 

Indien je nog twijfelt of je aan het bewuster eten (dus afvallen) traject wilt beginnen…..

Ik zou zeggen, maak een afspraak met Rachelle voor een intake.

Als het Daan na al die jaren is gelukt, lukt het jou ook!”

 

Veel succes

moeder van DaanIk ben een echte culi, gek op eten, koken en een lekker wijntje.


Ik wist eigenlijk wel dat ik te zwaar was voor mijn lengte maar het was voor mij te moeilijk om de knop om te zetten. Inmiddels had ik wel een start gemaakt op de sportschool maar eigenlijk had dit niet het gewenste effect. Kortom, met de wetenschap dat mijn BMI te hoog was en ik aan de verkeerde kant van de 45 zit, moest ik toch echt een aantal kilo’s kwijt.

Tijdens mijn eerste gesprek met Rachelle heb ik letterlijk gezegd: jij bent mijn ‘stok achter de deur’ maar weet dat ik mijn wijntje in het weekend en mijn cappuccino iedere ochtend niet opgeef. Uiteindelijk heeft Rachelle mij veel meer geboden dan een ‘stok achter de deur’. Zij heeft mij meerdere inzichten in voeding gegeven. Met haar enthousiaste coaching heb ik het gebruik van suiker bijvoorbeeld drastisch verminderd. Het was niet gemakkelijk, de eerste week was zelfs heel moeilijk. Veel hoofdpijn en minimale energie. Een klein berichtje van Rachelle met daarin een verwijzing naar de documentaire was alweer voldoende om het vol te houden.


De eerste confrontatie met het weekmenu was even lastig. Ondanks het feit dat Rachelle duidelijk aangeeft dat zij niet aan diëten doet, moest ik toch wel even slikken bij het zien van het schema. Uiteindelijk bleek dat zij precies mijn voeding heeft afgestemd op mijn dagelijkse behoefte. Het schema bood mij de ruimte te switchen van dagmenu en te veranderen met de ingrediënten. Rachel heeft eenvoudige recepten met eerlijke producten.


De beoogde 10 kilo is inmiddels 15 geworden en mijn kleding is twee maten kleiner!


Ik heb veel meer plezier in het sporten en geniet nog steeds van lekker eten en drinken. Eigenlijk weten wij allemaal waarom we te zwaar zijn maar met de handvaten die Rachelle mij heeft gegeven, kan ik een plezierig (eet) leven leiden en blijf ik toch op mijn gewicht letten. Een bijkomstigheid van het nagenoeg suiker vrije leven is dat ik geen migraine meer heb. Zo zie je maar wat voeding met je lichaam doet.


Voor mij is het absoluut de beste stap in 2017 geweest!

Dank voor onze samenwerking Rachelle. Je moet het tenslotte samen doen.


Angèle.

MEER SUCCES VERHALEN

Debby N.

12 weken lang was ik onder begeleiding van Rachelle, met als doel gezonder te gaan eten en meer te bewegen.

Uiteindelijk ben ik 7,5 kilo afgevallen..


Rachelle is een hele fijne vrouw, die goed weet hoe je iemand motiveert. Ik ben niet zo van het sporten, maar een rondje lopen of meer op de fiets te stappen doet ook al veel. Zij stimuleerde mij om dit te blijven doen!

Dit had ik nodig, een stok achter de deur, het idee dat ik het niet alleen deed.

De eerste 4 weken heb ik een weekmenu voorgeschreven gekregen. Na die 4 weken moest ik zelf mijn voeding inplannen. Met de al opgedane kennis ging dit al best goed. Soms gaf Rachelle me nog wat tips of ideeen,zodat het er net wat beter uitzag. Doordat ik elke dag moest blijven doorgeven wat ik at en dronk, was ik mij heel erg bewust van wat ik at en dronk.

Elke week onder toezicht van Rachelle ging ik tijdens ons gesprek van een half uur, op de weegschaal. Het was altijd zo fijn om complimenten te krijgen, hoe goed ik bezig was. Dit motiveerde mij enorm. Naast de persoonlijke coaching, kreeg ik velen tips en recepten.


Wat heeft de coaching mij gebracht?

Ik weet nu meer over voeding en wat het met je lichaam doet!


Ik kan genoeg eten, drinken en genieten zonder dat ik mezelf schuldig voel. Door dat mijn mindset anders is,hoef ik niet meer zo na te denken over wat ik eet en drink. Dat weet ik nu. Wat mij nu nog steeds helpt na deze persoonlijke coaching, is dat ik dit ook zonder Rachelle kan doorzetten. Ik heb een goede basis. Mijn doel is om nog meer resultaat te behalen. En nog meer af te gaan vallen in kilo’s en cm. Dit hele proces heeft er voor gezorgd, dat ik beter in mijn vel zit en dat straal ik ook uit!

Ik krijg vaak complimenten, dat ik er goed uit zie! En mensen vragen me dan wat ik heb gedaan. Ik geef dan graag aan dat ik dit met behulp van Rachelle heb behaald!


Mijn resultaat na 12 weken:

7,5 kilo afgevallen

4 cm in buikomvang

Meer energie

Beter in mijn vel

Mooiere huid

Broekmaat kleiner

Complimenten uit mijn omgeving


Rachelle bedankt voor alles en dat je mij zoveel geleerd hebt. Je bent een kanjer!

Liefs

Debby N.

NYREE

Nyree is 6kg afgevallen na haar laatste zwangerschap.

Ze is van maat L naar een mooie maat M gegaan!


Ik voel me nu, een jaar na mijn zwangerschap, beter en energieker dan de tijd voor mijn zwangerschappen.


Mijn doel om 6 kilo af te vallen, binnen een half heb ik bereikt en er is sindsdien nog geen grammetje bijgekomen! Ik ben er zo ontzettend HAPPY mee!

Ik pas voor het eerst sinds jaren weer in een spijkerbroek maat 29, voorheen 31, en daar ben ik erg blij mee. YES, yes, yes!

Vooral de reacties van mensen om je heen zijn heel fijn om te horen.

Voor volgende zomer mogen er nog wel een paar kilootjes van af. Het is toch altijd prettig om je fijn en lekker te voelen in een bikini of zomerjurkje. Ik kan dan rennend in bikini achter mn kinderen aan.

Ik weet nu hoe ik op gewicht moet blijven; namelijk door gezondere alternatieven te kiezen, veel water te drinken, bewust zijn van wat ik eet en voldoende te bewegen.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik heb gekozen voor het premium coaching pakket! Het ging echt super!


Het lijkt simpel en dat is het eigenlijk ook.


Dank je wel Rachelle!


NYREE

TESSA M.

Van sporten zonder resultaat, naar sporten met resultaat en bovenal een gezonde relatie met voeding


Dit is waar Rachelle me heeft gebracht. Ik dacht altijd gezond te leven; alles mocht in het week

end en door de week extreem weinig eten om te compenseren. Dus ik dacht dat is de 80/20 regel. Daarnaast sportte ik regelmatig dus waar bleef mn resultaat?

Dus toen m’n proces met Rachelle begon heeft ze me extreem goed voorbereid op de valkuilen die zouden komen, de moeilijke momenten en hoe deze dan ook voor te zijn. Daarnaast was het echt een team work; en werden alle stappen samen genomen. Ik kreeg handvaten die ik zo toe kon passen en meenemen in m’n volle bestaan. Waardoor het nooit een dieet is geweest maar een aanpassing van levensstijl.

Ik ben al meer dan een half jaar constant qua gewicht dus kan wel zeggen dat het een blijvend iets is.

Verder focuste Rachelle echt op de leefbaarheid; dus geen super foods en dat soort dingen! Normale voeding waar leuke avondjes ook bij horen zonder je proces in de weg te staan.


IK heb gekozen voor het premium-pakket en dat werkte voor mij super!


Vandaar ook deze foto in bikini met trots! Duizendmaal dank Rachelle; echt een top coach!

TESSA M.

Valesca

Of ik B-Fit & Healthy by Rachelle zou aanraden? ABSOLUUT!!

 

Het heeft mij zo geholpen om mijn doel te bereiken. Rachelle luistert goed naar je wat je wilt bereiken. Ze geeft je tijdens dit proces om je doel te bereiken, goede tips. Ze helpt je door de moeilijke periodes heen.

 

Uiteindelijk draait het maar op 1 ding; BEWUSTWORDING!!

 

Rachelle helpt je om je doel als levensstijl te gebruiken, niet voor een korte periode, maar voor de rest van je leven.


Absoluut een aanrader!!!Valesca