Als voedingsdeskundige speel ik een belangrijke rol bij het herstellen van de gezondheid van mijn klanten. Ze willen hulp bij hun voeding. Ik bied ze structuur in hun voedingspatroon en men kan vertrouwen hebben in dat wat ze eten, echt goed is!


Samen werken we aan een gezonde en healthy lifestyle, want niet alleen de voeding is belangrijk, maar alles erom heen is ook belangrijk. Want wanneer je fysiek goed is, wordt je ook mentaal sterker.


Buiten dat ik voedingsdeskundige ben, ben ik ook gewichtsconsulente, ik adviseer, begeleid en motiveer mensen met gewichts- en/of voedingsvraagstukken bij de gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.


Ik help je keuzes te maken, want overal heb je keuzes in te maken, niet alleen in voeding en beweging, maar ook in je hele leven. Het is belangrijk dat je weer de leiding neemt over je leven. Want jij mag er zijn!


Hoe fijn is het als je weer tijd hebt voor de dingen die jij heel belangrijk vind! Nu heb je het misschien nog heel druk met de sleur van elke dag, straks met mijn hulp heb je weer grip op je dagen en tijd. Samen kijken we naar je planning en bied ik je structuur aan.


Je kan via een huisarts of diĆ«tiste worden doorverwezen naar mij als voedingsdeskundige / gewichtsconsulente. Ik kan je helpen bij je voeding en ben je stok achter de deur en coach je gedurende het proces.


Ik bied je in het begin de structuur aan in je voeding, m.b.v. een gepersonaliseerd voedingsschema. De eerste 4 weken houd je dit schema aan en daarna ga je zelf aan de slag met de opgedane kennis.


Bekijk mijn coachingspakketten voor meer informatie of laat een berichtje achter zodat ik contact met jou opneem.


Neem contact met mij op

Bedankt voor uw contact verzoek!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.